check-ikon Mere end 40 års erfaring

check-ikon Buskørsel i hele landet

check-ikonSikker og Effektiv buskørsel

​Lej en bus – skønne endagsture med bus og andre busrejser

Går du med tanken om en tur til Nationalmuseet for at se lidt danmarkshistorie? Eller måske en tur til Himmelbjerget og nyde den smukke udsigt? Uanset formålet, står vi hos Bellinge Turistfart i Odense klar til at byde dig og dit selskab indenfor i vores lækre busser. 

Vi tilbyder busudlejning til forskellige busrejser og endagsture med bus på Fyn og over hele landet. Vi står til rådighed for både private og erhverv i store som små grupper. Kontakt os derfor uden tøven, og lej en bus der passer til netop dit næste arrangement.

Stor fleksibilitet ved leje af minibus og regulære busser

Der er flere måder, hvorpå udflugtsturen kan foregå. Er det inden for en relativt kort afstand, kan vores chauffør køre selskabet ud og hjem samme sag, men ønskes der lidt mere tid, eller går turen lidt længere væk, kan vi også køre selskabet ud den ene dag og hente det den næste.​

Hvordan turen præcis skal foregå, er helt op til dine og dit selskabs ønsker. Vi skræddersyr vores busrejser efter jeres ønsker, og man kan altid regne med den bedste service, når man tager med os på endagsture med bus.

Få et tilbud på leje af minibus og andre busrejser

Lej en bus hos Bellinge Turistfart, hvis der ønskes pålidelige og behagelige busrejser uden komplikationer. Vi har mange års erfaring, og kan derfor yde kompetent rådgivning og vejledning i forhold til hvilke situationer der kan opstå ved leje af minibus og andre busser til busrejser og endagsture med bus.

Du er derfor altid velkommen til at kontakte os for mere information, samt for at indhente et tilbud med en god og billig pris på transport til jeres busrejser. Ring på tlf. 65 96 10 61 eller skriv via mail: info@bellingeturistfart.dk, og så vender vi hurtigst muligt tilbage.​

Kontakt

Du kan kontakte os på telefon, eller sende os en e-mail her

Tlf: 65 96 10 61

E-mail: info@bellingeturistfart.dk

Kontakt os ​her.

Brogårdsvej 40

​5250 Odense SV​​

Bellinge Turistfart ApS

Brogårdsvej 40
​5250 Odense SV

​​Telefon: 65 96 10 61

​Mail: info@bellingeturistfart.dk

​CVR: 82582010

Bellinge Turistfart ApS
Brogårdsvej 40
​5250 Odense SV

Tlf.: 65 96 10 61
CVR: 82582010

info@bellingeturistfart.dk

Bellinge Turistfart ApS
Brogårdsvej 40
​5250 Odense SV

Tlf.: 65 96 10 61
CVR: 82582010

info@bellingeturistfart.dk